ОСТАННІ НОВИНИ

В Україну намагались ввезти техніку на 100 тисяч

|

Сьогодні вночі працівники Львівської митниці вилучили сучасні мобільні телефони та персональні комп’ютери на понад 100 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

DFS2

Громадянин України прибув з Республіки Польщі в пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне легковим автомобілем. Для перетину кордону він обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявив про відсутність у нього будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню, чи на які встановлено обмеження.

DFS1

Під час митного оформлення у митників виникла підозра щодо наявності в автомобілі таких предметів та товарів, тож транспортний засіб було скеровано в місце поглибленого огляду. Там у багажному відділенні та салоні автомобіля серед особистих речей митники виявили товари, обмежені до ввезення громадянами на митну територію України, а саме: чотири мобільні телефони (нові) Apple Iphone 6S та три нові переносні персональні комп’ютери. Також слід зазначити, що громадянин заявив про наявність у нього ще двох мобільних телефонів (Apple Iphone 6 та Apple Ipnone 5S) та двох переносних комп’ютерів (Apple Ipad та Toshiba), які він перевозив як особисті речі.

На чоловіка складено протокол про порушення митних првил.

Фото: ДФС

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *