ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська ОДА фінансуватиме друковані ЗМІ

|

Департамент внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації оголошує збір пропозицій для надання фінансової допомоги друкованим засобам масової інформації. Підтримка надаватиметься виключно на поліграфічні послуги та закупівлю паперу, як найбільш витратні складові частини виробничого процесу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

друковані змі

Зокрема, фінансову допомогу можуть отримати друковані ЗМІ для дітей та юнацтва, інвалідів, спеціалізовані видання наукових установ та навчальних закладів не нижче третього рівня акредитації, а також засоби масової інформації, які цілеспрямовано сприяють розвитку мов та культур національних меншин України, та періодичні видання літературно-художнього напряму.

Пропозиції слід подати до 22 лютого у департамент внутрішньої та інформаційної політики обласної державної адміністрації, за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 401 (4-ий поверх), щодня з понеділка до п’ятниці (з 10.00 до 17.00 год).

Також звертаємо увагу, що на фінансову підтримку не можуть претендувати друковані ЗМІ:

– рекламного або еротичного характерів;

– засновані за участю юридичних або фізичних осіб, до сфери діяльності яких входять виробництво та постачання паперу, поліграфічного обладнання, технічних засобів мовлення;

– засновані в Україні міжнародними організаціями або за участю юридичних чи фізичних осіб інших держав, осіб без громадянства;

– у яких понад 50 % загального обсягу випуску становлять матеріали зарубіжних ЗМІ.

Для участі у конкурсі необхідно подати наступний перелік документів:

1) заяву, у якій зазначають підстави для отримання такої підтримки, а також мету її використання;

2) план перспективного розвитку друкованого ЗМІ на наступний рік;

3) банківські реквізити заявника;

4) копію довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України;

5) екземпляр періодичного видання, яке претендує на фінансову підтримку;

6) копію свідоцтва про державну реєстрацію друкованого ЗМІ;

7) документи, що підтверджують право на видання друкованого ЗМІ (угоду між співзасновниками, договір між видавцем (редакцією) і засновником).

Зазначимо, що рішення про надання чи відмову у наданні фінансової підтримки ухвалюється на засіданні постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради.

Більш детальна інформація про умови конкурсу: за телефоном (032) 261 27 75, начальник відділу інформації та поліграфії Трач Володимир.

Фото: osvita.mediasapiens.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *