ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни просять відремонтувати «закинуту» школу мистецтв

|

Львівська школа мистецтв №11 сиплеться на частини та занепадає, а діти вимушені вчитися у нестерпних умовах та антисанітарії. Про це йдеться у депутатському зверненні депутата ЛМР  Іваха Сергія, який має у своєму розпорядженні Львівський портал.

школа

Згідно із зверненням, у мистецькій школі навчається 220 дітей.

«Школа мистецтв №11, що розташована на вулиці Виговського, 1А, є єдиною школою мистетського спрямування у Залізничному районі міста. У ній навчається 2201 дітей. Впродовж багатьох років будівля школи перебуває у жахливому стані. Зокрема, протікає дах, тому доводиться у актовій залі та у класах підставляти посуд для уникнення підтоплення. У результаті , зі стін уже сиплеться штукатурка», – йдеться у зверненні.

Також наголошується, що у деяких приміщеннях школи оселилися безхатченки, а сама будівля руйнується із кожним днем.

«Сьогодні будівля складається з трьох корпусів, в одному з них діє школа мистецтв, а інші два – вілньі і з часом перетворилися на притулок для безхатченків. Там панує жахлива антисанітарія, вибиті вікна, а сам будинок руйнується на очах. Зважаючи на це, існує припущення, що певні зацікавлені особи спеціально доводять приміщення школи до аварійного стану, щоб згодом викупити його за безцінь», – додається у повідомленні.

Таким чином мешканці міста та батьки учнів школи просять міську раду провести ремонт у музичній школі, усунути підтоплення першого поверху та відновити дах.

Фото: explorer.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *