ОСТАННІ НОВИНИ

Претендентів на контрактну службу побільшало

|

Відколи з січня 2016 року збільшилася грошова виплата військовим-контрактникам, збільшилась кількість претендентів служити у ВСУ за контрактом. Про це Львівському порталу повідомили у Регіональному центрі МО України у м. Львів.

armija

За словами офіцера-десантника, учасника АТО старшого лейтенанта Олександра Мозолевського, число бажаючих служити за контрактом збільшилось, проте не всі досягають своєї мети. Із 20 кандидатів сувору фільтрацію пройшли 2-3 особи. Адже одного бажання мало, потрібно пройти співбесіду із командиром, попрацювати із штатними психологами, пройти тести та перевірки, які покажуть рівень фізичної, психологічної стійкості, готовності до випробувань. Подібна прискіпливість не лише в елітних підрозділах десанту, спецназу чи морської піхоти. Зважаючи на досвід участі військових частин в АТО, лінивий та недисциплінований «баласт» не потрібен нікому.

«Армія – стиль  і спосіб життя, а не заробітчанство. Ти маєш бути готовий виконувати накази, «жити» на службі і службою», – підкреслив Олександр Мозолевський.

Фото: соціальні мережі

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *