ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові благодійним ярмарком рятуватимуть життя молодій мамі

|

Усіх небайдужих львів’ян запрошують на благодійний ярмарок, заради порятунку від раку молодої матері двох дітей – Василини Ярмоли. Про це Львівському порталу повідомила близька подруга хворої Мар’яна Підгурська.

38

За словами М. Підгурської, ярмарок відбуватиметься 7 лютого на площі Ринок у Львові. Усіх небайдужих просять приходити, адже виручені кошти підуть на порятунок Василини.

Можна й самим взяти участь у благодійному заході, надавши свої роботи. Організатори приймають вироби ручної роботи, прикраси, шоколад, іграшки, листівки тощо.

«Хто має бажання допомогти Василині та придбати цікаві для себе речі та корисно провести час, запрошуємо приєднатись до нашого благодійного ярмарку»,– закликає Мар’яна Підгурська.

219

Вона також розповіла, що після початку лікування Василини дорогим препаратом Blinatumomab, відзначається позитивна динаміка, кількість ракових клітин значно зменшується, отже шанси на одужання є.

«Зараз необхідно закінчити лікування та терміново провести трансплантацію кісткового мозку, донором буде рідна сестра. Проблема наразі в нестачі коштів, бо до 6 лютого обов’язково потрібно 430 000 грн., щоб оплатити останні 4 ампули Blinatumomab і завершити лікування. Після цього терміново необхідно ще 100 000 злотих на трансплантацію кісткового мозку. Та ще додатково необхідні витрати за перебування та лікування в клініці.

Родина продала буквально усе, допомагають небайдужі, але коштів катастрофічно не вистачає…», –  повідомила подруга.

Як відомо, сьогодні Василина перебуває у одній із польських клінік (Szpital Universytecki w Krakowie – ред.). Стан жінки нестабільний, вона дуже виснажена, але лікарі дають шанси на одужання, бо є позитивна динаміка лікування. Молода мама вірить в своє одужання і хоче швидше побачити своїх діточок Соломійку та Матвійчика.

Родина звертається до усіх небайдужих – хто хоче і може допомогти у лікуванні Василини Ярмоли, гроші можна перерахувати на картку ПриватБанку – 5168 7572 9217 4382 (Ярмола Василина).

 

Водночас активна кампанія із порятунку Василини триває у спільноті: vk.com/vasylynajarmola. У ній можна знайти більш детальну інформацію про порятунок молодої мами та рух зібраних коштів. А також у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *