ОСТАННІ НОВИНИ

Театр імені Леся Курбаса нарешті візьмуться капітально ремонтувати

|

Цього року планують капітальний ремонт приміщень театру імені Леся Курбаса. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1340492973

Загалом у бюджеті розвитку міста для галузі культури передбачено 33 мільйони гривень, які будуть розподілені між театрами, бібліотеками, музеями, філармонією, палацами і будинками культури, а також школами естетичного виховання дітей міста Львова

Зокрема, близько 2 млн 500 тис. грн закладено для капітального ремонту приміщень Львівського академічного театру імені Леся Курбаса, що на вулиці Леся Курбаса, 3. Трішки менше – приблизно 1 млн 150 тис. грн – на капітальний ремонт даху Львівського драматичного театру імені Лесі Українки, ще 900 тис. грн. – на капітальний ремонт отримає Перший український театр для дітей та юнацтва. Водночас 250 тис. грн. передбачено на виготовлення проектно-кошторисної документації на заміну системи опалення адміністративної частини приміщень Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки.

Окрім цього, пропонують виділити 500 тис. грн для придбання обладнання та реквізиту для театрів. А також близько 500 тис. грн пропонують виділити для капітального ремонту приміщень муніципального хору “Гомін” на вулиці С. Петлюри, 36.

Фото: lviv.afisha-city.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *