ОСТАННІ НОВИНИ

Максима Стасіва нарешті готують до транспортування за кордон

|

Хворий львів’янин Максим Стасів, на порятунок життя якого збирають кошти усією країною, готується до транспортування до Індії, необхідні візи нарешті отримано. Стан підлітка стабільний проте важкий. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив в.о. головного лікаря Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Вальдемар Надіжко.

26

«Станом на 10.30 стан Максима залишається стабільним, важким. Він із мамою нарешті сьогодні зранку отримали індійські візи які терміново доставляються до Львова, сподіваємось, що по обіді вже будуть у Львові. Спеціальний медичний літак повинен бути сьогодні у Львові (він прилетить з Італії) і тоді їдемо проводжати Максима в аеропорт»,– повідомив Вальдемар Надіжко.

Як відомо у 17-річного хлопця діагностували рідкісну вроджену патологію – синдром Ледда або неповний поворот кишківника. Спершу хлопця мали прооперувати у Австрії, однак клініка в Інсбруку відмовилась прооперувати львів’янина…

Тим часом у Львові 17-річному Максиму Стасіву, який потребує пересадки кишківника, зібрали на лікування 4 млн 800 тис. грн. та за оцінками лікарів, на лікування хлопця треба мінімум 9 млн грн.

Нагадаємо, тиждень тому Максиму Стасіву вирізали майже весь кишківник. У хлопця вроджена патологія органу травлення. Та оскільки діагностували її лише місяць тому, врятувати кишківник не вдалося. Тепер єдиний шанс Максима на життя – трансплантація органу. У Львові та у області  протягом декількох днів вдалося зібрати нереальні суми коштів, та для реабілітації потрібно більше.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *