ОСТАННІ НОВИНИ

Прохасько проведе у Львові авторський курс «Письмо як світогляд»

|

У Львові 5-6 березня письменник Тарас Прохасько проведе авторський курс «Письмо як світогляд». Один з найбільш впливових українських письменників сучасності поділиться зі слухачами досвідом творення літературних текстів. Про це у соцмережах повідомили організатори заходу,  передає кореспондент Львівського порталу.

prohasko_08

Учасники курсу дізнаються про те, як власний світогляд впливає на текст, як спостереження перетворювати на цікаві історії, як «гратися» з мовою, щоб створити власний авторський стиль та ін.

Програма курсу:

– Самописець. Як писати про себе.
– Література – це все ж таки репортаж
– Співжиття словосполучень
– Деталь як думка
– Практичне завдання (аналіз і обговорення)

Тривалість курсу – 8 годин лекційних і практичних занять. Програма буде цікава як авторам-початківцям, так цілком може стати у нагоді й літераторам із досвідом. Також курс буде корисний дослідникам літератури та усім, хто цікавиться творенням письма.

Обов’язкова попередня реєстрація слухачів: https://goo.gl/NGmcCL

Довідка

Тарас Прохасько – письменник, есеїст, публіцист, перекладач, один з найбільш впливових сучасних українських письменників. Лауреат багатьох літературних премій (зокрема, «Книга року BBC» та премії Джозефа Конрада). Автор більше десяти книжок прози. Один із засновників «станіславського феномену».

Фото: ostro.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *