ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний чоловік катався у катафалку і потрапив у ДТП

|

Сьогодні вночі, 3 лютого, п’яний чоловік автосервісу «взяв напрокат» машину ритуальних послуг та потрапив у ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

katafalk

Працівник автосервісу, відремонтувавши автомобіль Mercedes – Benz, який йому привіз на ремонт працівник фірми з ритуальних послуг, вирішив прокататися на ньому. Чоловік запрошував перехожих проїхатися разом з ним. На вулиці Роксолани,43 він наїхав на перешкоду і пошкодив автомобіль.

Патрульні, які проїжджаючи повз, помітили цю ситуацію. Працівник автосервісу ледь стояв на ногах. Перевірка водія на алкотестері встановила 1.89 проміле. У нього ніколи не було водійського посвідчення.

Коли патрульні закінчувати оформляти адмінматеріали – за наїзд на перешкоду, відсутність документів та керування автомобілем у нетверезому стані, почули з скрегіт в автомобілі. З’ясувалося, що в салоні лежить два чоловіка, які вирішили покататися разом з працівником автосервісу. Власник автомобіля написав заяву про викрадення автомобіля. Тепер, окрім адміністративної відповідальності на водія чекає і кримінальна.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *