ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали групу нафтовикрадачів

|

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції України викрили злочинну групу, яка незаконно здійснила врізку до магістрального нафтопроводу підприємства. Викрадене дизпаливо реалізовували на території регіону. Один із членів угрупування колишній працівник цього підприємства. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

нафта1

Працівники УЗЕ Національної поліції у Львівської області під час проведення оперативних заходів встановили особу кожного учасника злочинної групи, місце знаходження незаконної врізки у нафтопровід, час та день, коли «ділки» підуть на «справу».

Так, вночі 3-го лютого, у Старосамбірському районі під час відкачування нафтопродуктів працівники УЗЕ затримали 3-х громадян.

нафта2

До складу групи входили 54-річний колишній працівник охорони підприємства та місцеві мешканці 45-ти та 46-ти років.

З метою власного збагачення затримані чоловіки здійснили незаконну врізку у магістральний нафтопродуктопровід. До корпусу труби зловмисники приварили патрубок із краном, який з’єднувався із шлангом.

Щоб убезпечити себе від «небажаних гостей», злодії працювали виключно вночі та проклали 10-ти метровий відвід до польової дороги, де і здійснювали забір викраденого дизпалива. Також, зазначений відвід зловмисники ретельно замаскували.

Окрім цього правоохоронці виявили вантажний автомобіль із вмонтованими у кузові 2-ма пластмасовими цистернами, які затримані вже встигли заповнити 5-ма тоннами дизпалива.

Окрім цього, у ході затримання, у одного з учасників злочинної групи виявлено та вилучено зброю.

нафта

Попередня сума завданих збитків підприємству становить 100 тисяч гривень.

На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місць зберігання викраденого дизпалива, місця придбання обладнання для вчинення незаконної врізки та мережа збуту викраденого таким чином дизпалива, а також інші учасники злочинної групи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *