ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на унікальну виставку сучасного пейзажу

|

10 лютого о 16.00 Львівська національна галерея мистецтв імені Б. Возницького запрошує на відкриття виставки Михайла Сидоренка «Tête-à-tête». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі галерея мистецтв.

виставка

«Tête-à-tête» – це зустріч віч-на-віч художника з природою і моделлю та врешті з самим собою. Це погляд просто в очі без посередників. Це дослідження, це експеримент, це вихід з шаблону. Це розмова тиха і спокійна без екзальтації. Але це розмова пристрасна. Художник запрошує до діалогу зі своїми творами. На виставці буде представлено понад 80 полотен. Це краєвиди та міські пейзажі з пленерів в Україні, Італії, Франції та США. А також ню та жанрові картини.

Михайло Сидоренко — художник сучасного пейзажу, міського пейзажу, ню та жанрової сцени. Його роботи представлені в приватних колекціях України, Франції, Люксембургу, США, Великобританії, Австралії, та Росії. Крім того, в художніх колекціях La Salle museum (Філадельфія, США), Українського музею (Нью-Йорк, США), Національного музею у Львові (Україна), Палацу Антоновичів (Львів, Україна), колекції Norwell Reece (США), Галереї НаУКМА (Київ, Україна), Львівському Палаці мистецтв (Україна).

Відкриття відбудеться 10 лютого 2016 року о 16.00

Виставка триватиме з 10 лютого до 10 березня 2016 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *