ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік, який перебуває у розшуку, протаранив огорожу

|

Сьогодні вночі, 3 лютого, зловмисник, який перебуває в розшуку за крадіжку, намагався втекти від патрульних та врізався в огорожу приватного будинку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

rozshuk

Екіпаж патрульних на вулиці Галицькій у Винниках помітив автомобіль HYUNDAI Accent, який рухався без увімкнених фар у нічну пору доби. На вимогу поліцейських зупинитися  не відреагував і почав набирати швидкість. Водій не зважав ні на червоні проблискові маячки, ні на звукові сигнали. Патрульні зверталися до нього через гучномовець. Автомобіль неодноразово виїжджав на тротуар і зачіпав огорожі.

Коли вдалося виїхати на пряму дорогу патрульні спробували об‘їхати втікача, однак він різко загальмував і спробував зіштовхнути автомобіль ударом з проїжджої частини. Автомобіль продовжив рух, однак не надовго. На повороті вулиці Ломоносова водій не впорався з керуванням і в‘їхав в огорожу приватного будинку.

Водій та два пасажири спробували втекти. Чоловіків затримали, а жінку ні. Втікач ніколи не мав посвідчення водія, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Перевірка на алкотестері встановила – 1.86 проміле. Документів при ньому теж не було.

З’ясувалося, що чоловіка розшукують правоохоронці Святошинського відділу поліції Києва за крадіжку. На водія оформлено адмінматеріали за порушення правил дорожнього руху,що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд чи іншого майна, за керування автомобілем у нетверезому стані, за відсутність водійського посвідчення, за невиконання вимоги про зупинку та за рух із вимкненими фарами у нічну пору доби. Автомобіль чоловікові не належав, він взяв його у знайомого. Власник приїхав і забрав свій транспортний засіб з місця ДТП на евакуаторі.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *