ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на перехресті Червоної Калини-Угорська перекриють рух

|

Завтра на вулиці Угорській у Львові розпочинають роботи з будівництва колектора закритим способом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

ремонт дороги

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, завтра, 3 лютого, розпочинають роботи з будівництва каналізаційного колектора закритим способом на вул. Угорській.

У зв’язку з цим рух транспорту на перехресті пр. Червоної Калини – вул. Угорської буде обмежено.

«Перехрестя буде відкрите для руху транспорту, але, у зв’язку з будівельними роботами, рух тут може бути дещо ускладнений. Завтра будемо завозити туди будівельну техніку та розпочинати роботи», – сказав Олег Береза.

За словами начальника відділу організації дорожнього руху компанії «Онур» Бориса Вільгуцького, рух транспорту на зазначеному перехресті буде обмежено до кінця квітня цього року.

Головний інженер компанії «Онур» Олександр Добоні зазначив, що роботи з будівництва каналізаційного колектора виконуватиме субпідрядна організація «Київпідземшляхбуд».

Нагадаємо, роботи з заміни аварійного каналізаційного колектора виконують в рамках будівництва трамвайної колії на Сихів.

Раніше Львівський портал писав, що будувати колектор на Сихів почнуть лише, коли буде сприятлива погода.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *