ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові від грипу померло п’ятеро осіб

|

Сьогодні, 2 лютого, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб на брифінгу повідомив про те, що від грипу у Львові померло вже 5 осіб, передає кореспондент Львівського порталу.

грип

«У місті на сьогодні зареєстровано 5 осіб, які померли від грипу. Про 4 випадки нас вже відомо. П’ятий – вчора ввечері прийшло повідомлення. Наразі більше інформації про п’ятого померлого невідомо», – сказав Володимир Зуб.

Начальник управління охорони здоров’я ЛМР розповів, що всі померлі були у групі ризику та нажто пізно звернулися до спеціалістів.

«По чотирьох випадках можу сказати, що всі ці особи – це були пацієнти з групи ризику. Одна особа все життя страждала системних захворюванням, була на гормонотерапії. До лікарів звернулася запізно (на четверту добу), а на п’яту померла. Ще один пацієнт старшого віку з онкозахворюванням та з цукровим діабетом. Цій особі сімейний лікар тричі пропонував госпіталізацію, але чоловік відмовлявся. З четвертого разу його госпіталізували, де він, на жаль, досить швидко помер. Третій випадок – пацієнт з цукровим діабетом. Теж пізнє звертання до лікаря. І четвертий хворий був доставлений в лікарню без свідомості і впродовж однієї доби помер», – доповів Зуб.

Всі лікарі одноголосно просять не нехтувати і сподіватися, що хвороба пройде сама собою. Якщо впродовж двох днів від початку вашого захворювання та лікування, немає стабілізації ситуації, немає покращення, треба негайна госпіталізація з стаціонар. Якщо лікар рекомендує госпіталізацію – не відмовляйтесь, від цього залежить ваше життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *