ОСТАННІ НОВИНИ

СММ ОБСЄ звинувачують у бездіяльності щодо ситуації в зоні АТО, - штаб

|

Представники СММ ОБСЄ ніяк не реагують на посилення обстрілів членами незаконних проросійських бандформувань позицій сил АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

АТО

«Протягом останніх днів обстріли проросійськими найманцями населеного пункту Зайцеве посилилися. Ворог застосовує по наших позиціях окрім гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, міномети калібру 82 та 120-мм, застосування яких заборонене Мінськими домовленостями», – зазначили у повідомленні.

 

Щоб не наражати на небезпеку мирних мешканців у ситуації керівництво сил АТО в Донецькій та Луганській області змушене прийняти рішення про закриття контрольного пункту в’їзду-виїзду «Зайцеве». Через українських представників Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) вчора, 1 лютого, про це рішення було повідомлено представників Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ.

«Змушені констатувати також той прикрий факт, що представники СММ ОБСЄ ніяк не реагують на посилення обстрілів членами незаконних проросійських бандформувань позицій сил АТО в Зайцевому та в інших населених пунктах. Отже, своєю бездіяльністю, представники Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ певною мірою поділяють відповідальність за обстріли бойовиками Зайцевого, закриття КПВВ «Зайцеве» та ескалації конфлікту на Донбасі», – зазначили у прес-центрі АТО.

Фото: business.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *