ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція Львова розшукує очевидців вчорашньої ДТП, в якій постраждало двоє дітей

|

Особу водія, котрий скоїв наїзд на дітей, встановлено, проте для відтворення усіх обставин ДТП необхідна допомога очевидців. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

1

Вчора, 1 лютого, близько 17.50 на вулиці Пасічній у Львові сталась дорожньо-транспортна пригода. На проїзній частині вулиці 55-річний львів’янин, водій автомобіля «Деу Сенс», скоїв наїзд на двох братів віком вісім та десять років. Внаслідок аварії діти отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого.

Для повного відтворення обставин цієї дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці звертаються до усіх, хто був очевидцем наїзду зголоситись на оперативну лінію 102. В першу чергу це стосується водіїв, котрі у цей час проїжджали вулицями Пасічною чи Пимоненка та чиї автомобілі обладнані відео реєстраторами, а також водія червоного мікроавтобуса, який був припаркований неподалік місця ДТП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *