ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину намагались ввезти наркотичні пігулки

|

Учора, 1 лютого, прикордонники міжнародного пункту пропуску «Грушів» виявили спробу ввезення заборонених пігулок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

пігулки2

У міжнародному пункті пропуску «Грушів» прикордонники спільно із співробітниками фіскальної служби завадили спробі переміщенню через кордон пігулок наркотичної дії.

пігулки3

Під час проведення огляду транспортного засобу спільна оглядова група за допомогою рентген пристрою у вогнегаснику виявила 80 пластин з таблетками «Danabol» та ще 110 капсул сірого кольору в поліетиленовому пакеті. Таблетки відносяться до категорії наркотичних засобів, обіг яких обмежений. Чоловіки та вилучені наркотичні речовини також були передані співробітникам СБУ.

пігулки1

Ще одну спробу ввезення заборонених пігулок було виявлено на пункті пропуску «Рівне» Луцького загону. У результаті контролю спільна група у складі прикордонників та митників виявила 170 упаковок по 60 пігулок «tramadol+paracetamol genoptim» та  майже 1000 блістерів по 12 пігулок «acatar». Вони знаходилися у поліетиленових пакетах під переднім пасажирським сидінням.

Фото: Держприкордонслужба

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *