ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську молодь навчатимуть в рамках «Lviv Young Project»

|

У Львові розпочинаються навчання для активної молоді, в рамках програми соціальних молодіжних проектів Lviv Young Project 2016. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

5f245a041ce47a8b0be0e08a805d46a8

Так, «Lviv Young Project» – це не тільки конкурс молодіжних проектів, який забезпечує формування та професійний супровід студентських робочих груп, громадсько-активної молоді міста. Насамперед – це платформа, яка надає можливість реалізації студентських проектів спільно з органами місцевого самоврядування.

Метою цього конкурсу є залучення ініціативної молоді та студентства до втілення змін у Львові, створення громадського соціального активу.

Цього року Львівська міська рада обрала 8 актуальних тематик соціальних проектів: ефективне використання енергії; парк – територія дозвілля; збереження природи міста; духовна велич Львова; інвестиційна привабливість Львова; планування простору для ЦНАП; промоція здорового способу життя; профорієнтація школярів; ти – господар власного дому; діловий туризм у Львові; допоможи чотирилапому; проект – власна ідея.

Учасники конкурсу молодіжних проектів «Lviv Young Project» можуть втілити власну ідею, зробити вклад у розвиток міста, навчитись проектному менеджменту від А до Я, стати частиною команди, відчути персональну відповідальність.

На кожного учасника очікує навчання з тренерами на теми: роль соціальних проектів – тренер Галина Бордун; ментальні карти в проекті – тренер Сергій Трухимович; лідерство – тренер Юліан Верста.

Фото: erve.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *