ОСТАННІ НОВИНИ

Спроба №5: у ресторані «Прага» знову шукали «вибухівку»

|

Вчора, 31 січня, невідомі знову пошили інформацію про замінування ресторану «Прага». Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Прага

О 12:49 год. від чергового Управління Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення, що за отриманою інформацією у місті Львові, на вулиці Гнатюка, 8 (Галицький район) в ресторані «Прага», який розташований на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку до кінця доби відбудеться вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій …» у складі 30 осіб та 9 одиниць техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із закладу було виведено на безпечну відстань 15 осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 13:45 – вибухового пристрою не виявлено.

Фото: Варта1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *