ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 16 спортсменів готуються до Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро

|

Представники Львівщини готуються до участі у ХV літніх Паралімпійських іграх 2016 рок у Ріо-де-Жанейро. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

000_dv1305151 (1)

Відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України, підписаного заступником Міністра – керівником апарату М.В.Даневичем, затверджено список спортсменів інвалідів – кандидатів на участь у XV літніх Паралімпійських іграх (Ріо-де-Жанейро, Бразилія, 7-18 вересня 2016 року).

Загалом у цьому списку значиться 227 спортсменів з інвалідністю – представників таких видів спорту: веслування академічне, велосипедний спорт, волейбол сидячи, голбол, дзюдо, легка атлетика, паратриатлон, параканое, пауерліфтинг, плавання, стрільба кульова, стрільба з лука, теніс настільний, фехтування на візках, футбол ДЦП. У параліміпйській збірній команді України представлені спортсмени з вадами зору, опорно-рухового апарату, розумового і фізичного розвитку.

Серед кандидатів на участь в Паралімпіаді-2016 є 16 представників Львівщини, серед яких представники 5 видів спорту – стрільби з лука, фехтування на візках, настільного тенісу, плавання, пауерліфтингу. Серед найбільш титулованих паралімпійців Львівщини – Віктор Дідух, Роман Павлик, Антон Дацко, Андрій Демчук, Сергій Атаманенко, подружжя Антон та Марина Стабровські та ін.

Наразі триває боротьба за отримання ліцензій та потрапляння до складу національної паралімпійської збірної команди України.

Фото: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *