ОСТАННІ НОВИНИ

Як військові аташе зі всього світу «бавилися» танками та «Дозорами» у Львові

|

Сьогодні, 29 січня, у Львові 28 військових аташе із різних країн світу відвідали Львівський бронетанковий завод та ознайомилися з можливостями українських підприємств ДК «Укроборонпром» для подальшої з ними співпраці. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

DSC_1152

Візит Київської асоціації військових аташе на Львівський бронетанковий завод «сколихнув» працівників: усі узлися за роботу, вихвалялися «Дозорами-Б». Губернатор Львівщини Олег Синютка спробував перевірити військову машину на собі:

DSC_1159

Голова Київської асоціації військових аташе Ерік Зінбургер розповів журналістам, що низка країн наразі роздумують над співпрацею із Львівським бронетанковим, адже бачать тут потенціал.

танк1

танк

«Ми вражені потенціалом підприємств промислово-оборонного комплексу, який ми побачили, тому що рівень фахівців, які тут працюють надзвичайно високий. Ми бачимо не лише, як люди працюють, а як вони розвивають свої продукти, розробляють нові продукти. Перебуваючи тут, на Львівщині, ми багато думали над тим, яким чином просувати нашу співпрацю надалі», – заявив він.

DSC_1152

DSC_1146

DSC_1136

Заступник генерального директор ДК «Укроборонпром» Артур Херувімов зазначив, що співпраця з іноземними партнерами необхідна для того, щоб налагодити імпортозаміщення російських деталей до військових машин. Як відомо, раніше Україна тісно співпрацювала із Росією у військовій галузі, а тепер шукає партнерів з інших країн.

DSC_1167

DSC_1137

«Мова йде про кооперацію імпортозаміщення  російських запчастин.  У цій програмі у нас йде робота з багатьма польськими та іншими компаніями», – додав А. Херувімов.

DSC_1177

DSC_1128

Фото: Катерина Родак, Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *