ОСТАННІ НОВИНИ

Українців кличуть взяти участь у «Естафеті добра» і врятувати бездомних чотирилапих

|

Із 1 лютого стартує всеукраїнська благодійна акція «Естафета добра». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

1352929951_dog_2

Мета акції — популяризація гуманного ставлення до безпритульних тварин, збір коштів на будівництво притулку європейського зразку для тварин, допомога діючим притулкам та зооволонтерам.

«На сьогоднішній день в країні склалася дуже непроста ситуація — уся увага громадськості привернута до бойових дій на сході України. Попри все, існуює безліч інших проблем, у тому числі проблема безпритульності тварин. Учасники й організатор акції вважають, що ця проблема дуже загострилася останніми роками та є серйозною проблемою суспільства», – переконані організатори.

На їхню думку, залишати безпритульних тварин напризволяще — справжній злочин. «Рухаючись у напрямку євроінтеграції ми просто зобов’язані вирішити це питання раз і назавжди, й показати всьому світу, що ми цивілізована та гуманна нація», – наголошують вони.

Учасниками акції можуть бути усі бажаючі, а також групи людей, організації, компанії, тощо. Щоби взяти участь у акції, треба зареєструватися та зробити пожертву. За це ви отримаєте мінімум 3 слеп-браслети за благодійне пожертвування: 1 браслет Ви залишаєте собі, а 2 інших, як естафету, передаєте своїм друзям, за умови, що вони згодні перейняти та продовжити її. Пожертвування на благодійність складатиме лише 50 грн за 1 браслет.

Долучитися до акції можна за адресою http://terytoriya-dobra.org/estafeta-dobra

Фото: zhitomir-online.com

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *