ОСТАННІ НОВИНИ

Українці вивозять наркотики з Південної Америки

|

Міністерство закордонних справ завернулося до українців у зв’язку із зростанням кількості випадків затримань громадян України в країнах Південної Америки за обвинуваченнями у перевезенні наркотиків. Про це повідомляє УНІАН.

narkotuku

Як повідомили у МЗС, почастішали спроби вивезення українцями наркотиків з Південної Америки.

«Останнім часом почастішали випадки затримання громадян України, в основному молодого віку, за спроби незаконного перевезення з країн Південної Америки (зокрема, Бразилії, Аргентини, Болівії та Перу) наркотичних речовин”, – сказано у ньому.

Зазначається, що за скоєння таких злочинів законодавством багатьох держав світу передбачено суворе покарання у вигляді тривалих термінів тюремного ув’язнення, а у деяких країнах – смертна кара», – повідомили у МЗС.

Українцям нагадали, що за перевезення наркотиків у багатьох країнах дуже суворе покарання.

«З метою запобігання подібним випадкам МЗС нагадує про неприпустимість участі у вчиненні протиправних дій, пов’язаних з незаконним обігом заборонених психотропних та наркотичних речовин, а також рекомендує громадянам України виявляти підвищену обережність та пильність у разі надходження від сумнівних посередницьких структур або окремих осіб “привабливих” пропозицій щодо працевлаштування в країнах Південної Америки», – додали у МЗС.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *