ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукують молодика, який «нажився» на важкохворих дітях

|

В одному із громадських закладів у центрі Львова цієї ночі обікрали скриньку з пожертвами для важкохворих діток. Скринька з пожертвами належить Всеукраїнському благодійному фонду «Запорука». Про це «Львівському порталу» повідомило керівництво закладу.

133

За їхньою інформацією, крадіжку майстерно здійснив молодик, який кілька годин перебував у закладі у ніч на четвер. На момент здійснення крадіжки, скринька була заповнена наполовину.

«Молодик настільки майстерно викрав гроші, що скринька залишилася неушкодженою. Проте ми чітко знаємо, що крадіжку здійснив саме він, оскільки станом на вчорашній вечір гроші у скриньці були та й під час перебування у закладі він часто крутився біля столу, де власне стоять скриньки з пожертвами. У нас їх є кілька. А в один момент він якийсь час стояв біля скриньок і вдавав, що читає журнал. Ми навіть подумати не могли, що у злочинця підніметься рука обікрасти фонд, який рятує дитячі життя. Можливо та невелика сума грошей і є тією самою краплею у морі, яка необхідна маленькій дівчинці чи хлопчику для того, щоб продовжити своє життя», – повідомили у закладі.

Окрім того, молодик не знехтував винести із закладу дороговартісну ігрову приставку.

Факти крадіжок зафіксовані камерами відеоспостереження, які є у закладі. На місце події одразу було викликано правоохоронні органи.

Скріншоти із відео, де зафіксовано обличчя подаємо нижче, аби цього «героя» знали усі», – додали у закладі.

132

134

Якщо хтось бачив чи знає місце знаходження цього молодика, прохання повідомити у поліцію за номером телефону «102».

Крадій був одягнений у чорну куртку, чорну кепку, темно-сірі джинси та чорні кросівки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *