ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний таксист показував ксерокопію раніше вилучених прав

|

Таксист, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, пред’явив патрульним ксерокопію прав, оригінал яких був раніше вилучений. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

taxi1

До патрульних надійшло орієнтування від невідомої особи, що він побачив на вулиці Липинського, як водій автомобіля Nissan Primera сів за кермо у стані алкогольного сп‘яніння. Екіпаж поліцейських помітив зазначений автомобіль на вулиці Промисловій, 31. На автомобілі вказівник однієї із львівських фірм таксі.

Транспортний засіб зупинили. Водій перебував в очевидному стані алкогольного сп‘яніння. Два пасажири теж перебували в аналогічному стані. Водій намагався пересісти на місце пасажира. З документів у чоловіка було лише свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Водійського посвідчення чоловік позбавлений у липні 2015 року за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. . Загалом, цей водій з 2013 року уже сім разів притягався за цією статтею.

taxi2

Патрульним він пред’явив ксерокопію посвідчення водія. Від перевірки на стан алкогольного сп‘яніння він відмовився, однак виписаний на нього протокол підписав і визнав правопорушення. У фірмі-таксі підтвердили, що це їхній працівник, однак того дня він наче не мав перебувати на роботі. Транспортний засіб забрав батько водія.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *