ОСТАННІ НОВИНИ

На відомому львівському активістові хотіли підзаробити?

|

На сайті «Центру підготовки помічників депутатів» з’явилася інформація, що координатор “Варти-1” та депутат Львівської міськради буде давати платну лекцію, про яку сам Ігор Зінкевич «ні сном, ні духом». Про це депутат повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

1

«16.12.2015 у Фейсбуці я отримав повідомлення із пропозицією прочитати лекцію для молоді, студентів та для тих, хто бажає розпочати свою політичну кар’єру. Такі лекції ніби то проводить “Центр підготовки помічників депутатів”
Враховуючи те, що раніше я нічого не чув про дані лекції і про їх організаторів, я попросив за тиждень до їх початку нагадати мені для того, щоб я зміг ознайомитися з інформацією про це дійство загалом, перевірити її та прийняти для себе рішення брати у цьому участь чи ні», – повідомив він.

За словами Ігоря Зінкевича, сьогодні, 28 січня, виявилось, що організатори лекцій уже давно вписали його в список лекторів і навіть почали збирати з громадян кошти за відвідини цієї події.

«Сьогодні 28.01.2016 до мене знову написали організатори та попросили мої контакти, щоб зв’язатися зі мною. За декілька хвилин після цього, ще навіть не дочекавшись дзвінка я отримав повідомлення від посторонньої людини ось такого змісту: “Доброго дня. А ви там дійсно будете чи це фейк?”… і посилання на сайт з інформацією про ці лекції.
Перейшовши за посиланням я помітив своє фото та інформацію про себе в переліку ЛЕКТОРІВ цього  дійства, хоча зі мною ніхто абсолютно нічого не погоджував, не обговорював, жодного дозволу на публікацію своїх даних я не надавав, як і не надав відповіді про те, чи буду я брати у цьому участь чи ні», – обурюється активіст.

2
Переглянувши сайт цієї організації, Ігор Зінкевич також помітив, що усі лекції платні і їх вартість досить висока.

4

«Як виявилось, жінка, яка мені про це повідомила, навіть встигла заплатити за ці курси… Знову ж таки, у повідомленнях, які писали мені організатори не було вказано жодного слова про те, що вони братимуть за це кошти з людей», -наголошує він.

«Зідзвонившись з організаторами, на питання, що я роблю на їх сайті без моєї згоди та бажання брати участь у цих лекціях, я отримав відповідь, що це можливий список лекторів. Хоча на сайті чітко вказано: «Лектори!» На питання, чому вони беруть за це гроші і чому мені  про це ніхто нічого не сказав, отримав відповідь, що це для оплати конференц-залу. На прохання надати інформацію для ознайомлення про їх попередні лекції, сказали: пізніше. Іншій людині, яка попросила в них те саме, відповіли: ми це проводимо вперше, хоча на їх сайті також присутні відгуки випускників попередніх слухань», – додав він.

5

Таким чином, фото та анонс лекції з Ігорем Зінкевичем із сайту видалили, а як повертатимуть кошти «слухачам» – невідомо.

До слова, в переліку реквізитів присутній “Сбербанк Росії”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *