ОСТАННІ НОВИНИ

Абітурієнтам нагадують: реєстрація на пробне тестування завершується через три дні

|

У суботу, 30 січня, завершується реєстрація на пробне ЗНО. Тому директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк закликає всіх абітурієнтів, що не встигли ще цього зробити, поспішити, передає кореспондент Львівського порталу.

пробне зно

«Терміни пробного тестування цього року трошки зсунені, але динаміка реєстрування є дуже хорошою. На сьогодні у Львівському регіональному центрі ми маємо 30 тисяч зареєстрованих осіб. Минулого ж року всього ми опрацювали 27 тисяч. Свідченням того, що ви зареєструвалися на пробне ЗНО, є інформація в особистому кабінеті, яку ми надсилаємо всім одразу, як отримуємо підтвердження про платіж», – сказала Лариса Середяк.

Вартість одного пробного тестування – 111 гривень. Проте є категорія осіб, що можуть спробувати ЗНО безкоштовно.

«Щороку у нашому центрі ми безкоштовно реєструємо на одне пробне тестування сиріт і дітей, які позбавлені батьківського піклування. Відділи освіти нам подають такі списки і ми реєструємо таких дітей. Цьогоріч у Львівській області їх є майже 60. Проте пробне ЗНО можна оплатити за кошти фізичних та юридичних осіб і можна звертатися до меценатів, депутатів, щоб вони допомогли дітям з сімей АТО чи інших потребуючих спробувати себе у кільком видах тестування», – розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, що пробне тестування буде проходити у квітні. 2 квітня – пробне з української мови, 9 квітня – з усіх решта предметів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *