ОСТАННІ НОВИНИ

«Кажани» удома прийматимуть «Дніпро»

|

У п’ятницю та суботу, 29-30 січня, в рамках  дев’ятого туру  Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд суперліги львівські «Барком-Кажани» прийматимуть на домашньому паркеті ВК «Дніпро» з міста Дніпропетровськ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Барком_Кажани».

Kazhnu

У попередньому турі «Кажани» в домашніх стінах не без зусиль здолали ВК «Вінниця» з рахунком (3:1) та (3:2). «Дніпряни» ж на домашньому паркеті програли лідеру чемпіонату харківському «Локомотиву» двічі по (3:0 )

Нагадаємо, що в цьому розіграші Суперліги «Кажани» та «Дніпро» вже зустрічались, в очному протистоянні перемогу двічі святкувала львівська команда з рахунком (3:0) та (3:2).

Додамо, що ВК «Дніпро» після восьми турів Чемпіонату України посідає четверту сходинку, маючи у своєму активі 14 очок. Львівські «Кажани» після перемоги над «Вінницею» розташувались на другій сходинці турнірної таблиці, в активі львівської команди 37 балів.

Поєдинки  між ВК «Барком-Кажани» та ВК «Дніпро» відбудуться 29 та 30 січня у Палаці спорту «Галичина». Вхід на матчі для усіх вболівальників – безкоштовний.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *