ОСТАННІ НОВИНИ

У графіки руху нічних маршруток Львова внесли зміни

|

У графіки руху нічних міських автобусів Львова внесено зміни. Так, автобуси відправлятимуться з кінцевих зупинок на 10-45 хвилин пізніше. Такі зміни зумовлені адаптацією графіків руху нічного транспорту до роботи підприємства «Фуджікура», яке працює у дві зміни. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

978441

«Ми змістили відправлення автобусів з кінцевих зупинок на 10-45 хв, підлаштовуючись під графіки роботи підприємства «Фуджікура», – зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Також Віктор Щир не виключив, що в подальшому, зважаючи на збільшення штату підприємства «Фуджікура», у розклад руху нічних автобусів знову можуть вносити зміни.

Нагадаємо, нічні маршрути у тестовому режимі запрацювали у Львові 1 липня цього року. Вартість проїзду становить 8 грн. Найпопулярніший маршрут, за інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, – №4Н, який сполучає залізничний вокзал із мікрорайоном Сихів. Щоденно автобуси обслуговують в середньому 300-350 пасажирів. За 5 місяців роботи нічними автобусами скористалось близько 45 тис. осіб.

За оновленням графіку руху нічних маршрутів можна слідкувати на сайті Центру міського сервісу http://city-service.lviv.ua/

Фото: lviv.vgorode.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *