Російська автоколона з боєприпасами прибула на Донеччину, - розвідка

|

Російська автомобільна колона з боєприпасами незаконно перетнула українсько-російський державний кордон у районі села Дмитрівка Шахтарського району Донецької області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

im578x383-1

«На залізничні станції Іловайськ та Харцизьк прибули ешелони з військовою технікою, паливно-мастильними матеріалами та боєприпасами», – зазначають у повідомленні.

Також російські куратори НЗФ намагаються приховати реальну кількість втрат у лавах бойовиків. Командирам підрозділів наказано у звітах обліковувати загиблих як поранених.

«Водночас російські військовослужбовці зі складу окупаційного контингенту продовжують розкрадання військового майна з метою власної наживи. Зокрема,  у так званій «3-й окремій мотострілецькій бригаді» (місце дислокації – Горлівка) бандформування «ДНР», проводиться розслідування за фактом викрадення з апаратури зв’язку радіодеталей, які містять дорогоцінні метали», – зазначили  у ГУР МОУ.

Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *