ОСТАННІ НОВИНИ

Нікішин здобув «срібло» на Кубку світу з фехтування

|

Богдан Нікішин здобув срібну нагороду на етапі Кубку світу з фехтування на шпагах у німецькому місті Хайденхайм. Про це повідомляє Еспресо.TV.

Nikishun

На своєму шляху українець був кращим за титулованих спортсменів. Зокрема, українець переміг одинадцятого номера світового рейтингу швейцарця Фабіана Каутера (15:11), п’ятого номера світової класифікації угорця Габора Бошко (15:9) і другого номера світової класифікації швейцарця Макса Хейнзера (15:9).

У півфіналі Богдан здобув перемогу над росіянином Антоном Авдєєвим (15:8), який у свою чергу для потрапляння в півфінал обіграв дворазового чемпіона світу в індивідуальних змаганнях естонця Миколу Новосьолова.

А ось у «золотому» матчі Нікішин лише одним уколом поступився французу Готьє Грюма – 14:15.

У командному турнірі збірна України посіла четверте місце. Чемпіони світу-2015 Богдан Нікішин, Анатолій Герей, Дмитро Карюченко і Максим Хворост в 1/16 фіналу обіграли Білорусію (42:20), а далі виграли в Ізраїлю (37:30) і Угорщини (45:40). У півфіналі українці поступилися Італії (28:30) і в бою за «бронзу» не впоралися зі Швейцарією (29:45).

Зараз наші шпажисти впевнено рухаються до здобуття командної олімпійської ліцензії – наразі збірна України посідає друге місце у світовій класифікації. Попереду у хлопців ще один турнір – етап Кубку світу у Ванкувері в середині лютого. Саме після цього етапу і стануть відомі ті команди, які виступлять в Ріо-2016.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *