ОСТАННІ НОВИНИ

До терористів прибули ешелони з військовою технікою

|

До Іловайська та Харцизька прибули ешелони з військовою технікою. Про це повідомляє ГУ розвідки Міністерства оборони України, передає кореспондент Львівського порталу.

tank

«Продовжується інтенсивне логістичне забезпечення російських окупаційних військ з території РФ. До залізничних станцій Іловайськ та Харцизьк прибули ешелони з військовою технікою, пально-мастильними матеріалами та боєприпасами. Крім того, зафіксовано незаконний перетин державного кордону України російською автомобільною колоною у районі н.п.Дмитрівка (Шахтарський район, Донецької області) з боєприпасами та майном», – повідомляє розвідка.

Також розвідники повідомили про спробу ворога приховати реальну кількість загиблих.

«Командуванням 1 та 2 АК противника проводяться заходи, спрямовані на приховування реальної кількості втрат особового складу. Так, командирам підрозділів наказано обліковувати у звітній документації безповоротні втрати (особи, що загинули) як санітарні (поранені, перебувають на лікуванні). У подальшому, з метою вирівнювання статистичних даних щодо людських втрат, сфальсифіковані «санітарні втрати» обліковуються як безповоротні», – йдеться в повідомленні.

Фото: ukr.media

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *