ОСТАННІ НОВИНИ

Ресторан на трасі Київ – Чоп згорів через димар?

|

У селі Новий Милятин, що на Львівщині, згорів ресторан «Край Рай». Попередня ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печей і димарів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

75

За даними відомства, повідомлення про пожежу в селі Новий Милятин по вулиці Нова, Буського району надійшло 23 січня о 11.16.

56

Як з’ясувалось по прибуттю першого підрозділу, пожежа виникла в середині приміщень дерев’яного одноповерхового кафе-бару. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів дерев’яна частина будівлі ресторану була повністю охоплена вогнем.

73

Ліквідація загорання ускладнювалась тим, що поблизу місця пожежі відсутні джерела водопостачання. Гасіння проводилось методом підвозу води. Пожежно – рятувальним підрозділам необхідно було поповнювати запас води, найближче джерело якої знаходитись на відстані близько 1 км.

55

О 12:34 рятувальникам вдалось локалізувати пожежу та о 13:10 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено будівлю на площі 200 кв.м., пошкоджено дах та перекриття на площі 250 кв.м

До ліквідації пожежі залучалось 39 чоловік особового складу та 8 одиниць техніки.

Вчора Львівський портал повідомляв, що на трасі Київ – Чоп загорівся готель-ресторан. Раніше повідомлялося, що у перший день нового року у селі Черлянське Передмістя Городоцького району повністю згорів ресторан-музей «Княжий двір».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *