ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вимагають позбавити телеканал «Інтер» ліцензії

|

Фракція «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській обласній раді вимагає позбавлення ліцензії телеканалу «Інтер» за проросійську позицію. Відповідний проект рішення Львівської обласної ради зареєстровано у День Соборності України, 22 січня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі партії.

59

Ініціатором звернення до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення є 24-річний Дмитро Пазин, депутат від партії УКРОП з Яворівщини.

«Телеканал «Інтер» ніколи не вирізнявся патріотичною позицією та проукраїнськими ефірами, варто лише згадати їхні новинні ефіри під час Революції Гідності. Не змінилась їхня інформаційна політика й сьогодні. Більше того – керівництво каналу є послідовним у своєму баченні України як держави повністю залежної від Росії, без власної культури, мови та, зрештою,  гідності», – говорить депутат.

Звернення містить й вимогу негайно позбавити телеканал «Інтер» ліцензії на трансляцію, а винних у порушенні Конституції України і Закону України «Про телебачення і радіомовлення» притягти до відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *