ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали червоноградця, що обкрадав автівки

|

На Львівщині виявили зловмисника, котрий скоював крадіжки з автомобілів. Чоловіку загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

вкрали авто

У Червоноградський відділ поліції, 21 січня із заявою про крадіжку звернувся 27-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що вночі з його автомобіля ВАЗ, припаркованого біля будинку, було викрадено автомагнітолу та перфоратор загальною вартістю 1400 гривень.

За кілька годин за допомогою до поліцейських звернувся ще один мешканець Червонограда. За словами 54-річного чоловіка, з його автомобіля ВАЗ, теж припаркованого біля будинку, вночі було викрадено акумуляторну батарею вартістю більше тисячі гривень.

Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжок причетний 34-річний місцевий мешканець, котрий, до того ж, жив на одній вулиці зі старшим із потерпілих. Речові докази, викрадені з автомобілів речі, правоохоронці у зловмисника вилучили та повернули власникам.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *