ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізників просять не скасовувати пільгове перевезення

|

Обласні депутати просять перевізників не відмовляти у пільговому перевезенні окремих категорій громадян. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

pilgu

Постійна комісія з питань охорони здоров’я, материнства,  соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради розглянула звернення ТзОВ «Самбірське АТП-14608» і Львівської обласної асоціації інвалідів щодо пільгового проїзду окремих категорій громадян Львівщини.

Комісія прийняла одностайне рішення звернутися до Президента Львівської обласної організації  роботодавців транспорту І. Думи та  голови ЛОО ВГО «Всеукраїнська Асоціація Перевізників» І. Велійка з проханням не відмовляти у пільговому перевезенні окремих категорій громадян у громадському транспорті загального користування,  до вирішення питання щодо джерел фінансування.

За словами голови комісії Михайла Гичка, не можна позбавляти людей права на пільговий проїзд через ускладнення в бюджетному процесі.

«Прості люди – пенсіонери, ветерани, учасники АТО не винні у тому, що під час бюджетного процесу десь загубилися їхні гроші. переконаний, що це питання буде вирішене, бо інакше не може бути. Але поки воно вирішується, не можна викидати людей з маршруток і автобусів,» – наголосив Михайло Гичка.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *