ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перестали працювати два трамвайні табло

|

У Львові на вулиці Личаківській та Пасічній перестали працювати інформаційні табло. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

табло

Як розповіли у ЛКП «Львівавтодор», інформаційне табло щодо руху трамваїв на вул.Личаківській біля перехрестя з вулицею Чернігівською тимчасово не функціонує, у зв’язку з припиненням електропостачання. У комунальному підприємстві зазначають, що його роботу буде відновлено найближчим часом.

«Табло тимчасово не працює у зв’язку з тим, що воно живиться від будівлі, в якій зараз проводять ремонтні роботи і вона знеструмлена. Якщо роботи не закінчать до кінця місяця, то знайдемо альтернативу», – пояснив начальник відділу автоматизованих систем ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич.

Він також додав, що через акти вандалізму тимчасово не працювало інформаційне табло на кінцевій трамвайній зупинці на вул.Пасічній.

Нагадаємо, у Львові вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6 встановлено 23 інформаційних табло. Ще одне табло буде встановлене на кінцевій трамвайній зупинці на вул.Промисловій тоді, коли трамвай №6 відновить свій рух за звичним маршрутом.

Фото: ілюстрація до теми, Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *