ОСТАННІ НОВИНИ

На одній з гірськолижних трас Львівщини травмувалось двоє юних лижниць

|

Вчора, 20 січня, фахівці Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини ДСНС Львівщини надали допомогу 2 травмованим туристам-лижникам на лижних трасах гори Високий Верх, що у селі Волосянка, Сколівського району. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

гірськолижна траса

Під час катання на лижах двоє дівчат, 19 та 17 років, отримали травми ніг. Рятувальники надали потерпілим долікарську допомогу та спустили із гори, де передали медикам.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує про те, що катання на гірських лижах вимагає обережності. Швидкість спуску доброго гірськолижника може досягати і 100 км/год. В місцях масового катання з гір невмілий і головне недисциплінований лижник – серйозна небезпека для оточуючих. Особиста безпека гірськолижника забезпечується перш за все використанням добре відрегульованих кріплень, доброю технічною та фізичною підготовкою, дотриманням правил поведінки на трасах, знанням прийомів правильного падіння.

У випадку небезпечної ситуації телефонуйте до Служби порятунку «101» та повідомте про подію.

Фото: blablacar.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *