ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО поранили шістьох українських воїнів

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 6 – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі РНБО.

562c162d5f8aff1584a7a96edc5c55f7

Як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник,  на Луганському напрямку вчора режим тиші не порушувався.

«На Світлодарській дузі вчора було відносно спокійно – противник двічі порушив режим тиші у Троїцькому та Луганському. У Зайцевому відбулося 3 снайперських обстріли бойовиків. Найбільш складна обстановка – в районі Донецького аеропорту, де противник найчастіше порушував перемир’я. Зокрема, у Пісках відбулося дві інтенсивні перестрілки між окупантами та силами АТО. Окрім цього, по всьому фронту від Авдіївки до Пісок вчора відбулася серія дрібних провокацій НЗФ», – зазначив Мотузяник.

Водночас, за його словами, у Мар’їнці також активізувалися ворожі снайпери – протягом минулої доби зафіксовано 5 таких епізодів. У Талаківці відбувся короткотривалий мінометний обстріл противника. Окрім цього, ворог порушив режим тиші у Красногорівці та Старогнатівці.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *