ОСТАННІ НОВИНИ

«Люди, як кораблі» отримала нове життя

|

Відома пісня гурту «Скрябін» «Люди, як кораблі» отримала нове життя у музичному переосмисленні гурту «Антитіла». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі гурту «Антитіла»

65

Тарас Тополя вже виконував пісню «Люди, як кораблі» разом з музикантами гурту Скрябін під час концертів пам’яті Кузьми у Києві та Львові.

Всі в колективі розуміли, яка відповідальність покладена на нову версію пісні. Хотілося, щоб «Люди, як кораблі» в новому баченні отримали сучасне звучання, доповнилися новим настроєм, не втративши при цьому зміст, характер та драматургію, які в них закладав Кузьма. І ось після кількох місяців студійних пошуків ідеального балансу, пісня була записана та відзнято відеокліп.

«Люди, як кораблі» у виконанні гурту «Антитіла» є своєрідною шаною та повагою до Кузьми, задля того, щоб пам’ять про творчість Андрія не полишала всіх тих, для кого вона була дорогою.

«Моє дитинство і юність – це  пісні Скрябіна. Я писав йому листи, дублював і роздавав друзям касети і диски Скрябіна. А одного разу, ціла дискотека у польському дитячому таборі, з моєї легкої руки, танцювала під альбом «Модна країна». Коли сталася трагедія, я спілкувався з мамою Андрія… І наш виступ на концерті пам’яті – це наша дяка їй за сина, за філософа, за артиста. Переспів пісні «Люди, як кораблі» – це наше спасибі самому Андрію. Я вірю, що він чує», – прокоментував відеороботу вокаліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

До створення нового відео «Люди, як кораблі» долучилася команда талановитих митців, яку очолив режисер Андрій Кіріллов. У головній ролі відеороботи виступає вода, що алегорично приховує в собі звичайну буденність. Вона ж і є основною ланкою, яка зв’язує аудіо та відеоряд.

Варто додати, що львів’яни стануть першими, хто почує пісню «Люди, як кораблі» наживо, під час концертного туру гурту Антитіла в рамках всеукраїнського туру «Все красиво».

Тур відбудеться у 20 містах України, а стартує він зі Львова, 13 лютого у залі «Кіно Event Hall».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *