ОСТАННІ НОВИНИ

На зимові Олімпійські ігри подаються семеро львів’ян

|

Львівські санкарі та гірськолижники претендують на участь в зимових Юнацьких Олімпійських іграх. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Олімпійські ігри

Менше місяця залишилося до початку найголовнішої молодіжної спортивної події чотирьохріччя – II зимових Юнацьких Олімпійських ігор, які відбудуться у норвезькому Ліллехаммері. Наразі юні олімпійці проходять останні ліцензійні відбори й готуються до старту змагань.

Відповідно до міжнародної кваліфікаційної системи на сьогодні вже 23 українці вибороли право на участь у цих престижних змаганнях.

Остаточний склад національної юнацької олімпійської збірної України виконком НОК затвердить наприкінці січня.

Кандидатами на участь у цих змаганнях є семеро молодих спортсменів Львівщини: санний спорт – Андрій Лисецький (тренери Гарцула Т.В., Кісь А.М.) та Мирослав Левкович (тренер Жеребецький О.Р.); Стахів Ігор (тренери Гарцула Т.В., Кісь А.М), Смага Олена (тренер Жидкова С.М.), резерв – Левкович Ірина (тренер Жеребецький О.Р.) та гірськолижний спорт – Михайло Карпушин (тренери Карпушин О.В., Борис І.Р.), Роман Ковалевський (тренер Шепіленко Ю.Б.).

Фото: Соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *