ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики зірвали обмін полоненими

|

В Мінську провели засідання Тристоронньої контактна група. Про це повідомила прес-секретар представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці у Faсebook, передає кореспондент Львівського порталу.

37496

Вона зауважила, представники окремих районів Донецької та Луганської областей не виконують рекомендації тристоронньої контактної групи ні про додержання режиму тиші, ні про обмін незаконно утримуваними особами. Представники окремих районів Донецької та Луганської областей в останній момент висунули абсолютно неприйнятні умови такого обміну. Таким чином, десятки людей, які багато місяців не бачили свої сім’ї, знову позбавлені можливості повернутися до своїх рідних.

«На жаль, рекомендації тристоронньої контактної групи – підкреслюю: рекомендації, оскільки ми не є органом, чиї рішення є обов’язковими для виконання – не виконуються. Без припинення вогню та додержання режиму тиші, без повноцінного відведення важких озброєнь і підтвердження цього відводу СММ ОБСЄ, без відновлення нашого контролю за українсько-російським кордоном неможливо говорити ні про вибори, ні про зміни до Конституції України, не кажучи вже про вирішення гуманітарних, економічних проблем і питань розмінування”, – зазначила вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *