ОСТАННІ НОВИНИ

Львівському військовому госпіталю подарували сучасне медичне обладнання

|

У понеділок, 18 січня, напередодні величного свята Хрещення Господнього, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону, де перебувають на лікуванні воїни АТО, отримав подарунки – медичне обладнання та книги. Їх передав Союз українок Австралії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1424758094_a1eypowz-yk

Союз українок з Австралії закупив для цього медичного закладу сучасний комбінований аудіометр вартістю 110 тисяч гривень. Окрім того, для наших воїнів передали ще один подарунок. Зокрема, новими виданнями поповниться книжкова світлиця в госпіталі, яку  обладнала ЛМГО “Асоціація видавців та книгорозповсюджувачів Львівщини”.

“Це не перша така допомога бійцям АТО від Союзу українок Австралії, який очолює Галина Касіян. Ця організація постійно надає кошти на закупівлю бронежилетів, касок, маскувальних сіток, засобів радіозв’язку, тепловізорів, прицілів. Також вона опікується дітьми загиблих воїнів, пораненими, спіпрацює з госпіталями”, – зазанчила заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА Марія Вагіла.

Фото: stud-times.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *