ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти заявляють про готовність безстроково бойкотувати російський «Мегаполіс» і не тільки

|

Активісти, що бойкотували російську фірму «Мегаполіс» у всій території України заявляють, що  незабаром розпочнеться безстрокова акція з депортації російського бізнесу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор ГО «Рабів до раю не пускають» Ігор Спринський, передає кореспондент Львівського порталу.

мегаполіс

«Отже стосовно акції, яка була проведена минулого тижня, опір системи відбувався і відбувається просто шалений. Шляхом брудних технологій та банального вкидання пліток, команда лобістів російського бізнесу намагається зараз зробити все, щоб розділити середовище активістів для того, щоб унеможливити подальшу боротьбу проти російського бізнесу», – йдеться у повідомленні.

Методи «посіяння зневіри», на думку активістів, різні: вислови наче «моральних авторитетів» – що «все проплачено», вмовляння відмовитись від наступної вже безстрокової акції під приводом – що АМКУ почне нарешті чіткі дії проти монополіста ( протягом попередніх днів АМКУ вже зробив відтяжку часу, представник якого повідомив, що результати перевірки будуть оприлюднені вже не в лютому, а в березні), спроби шантажу та залякування.

«Звертаюсь до команди, яка нажаль мені поки невідома, будь – які методи Вам не допоможуть. Російський бізнес буде знищено! Ми провели попереджувальну акцію, після неї стало зрозуміло, що центральна влада свідомо не робитиме нічого», – вважає активіст І. Спринський.

Тому у найближчий місяць представники ініціативи депортації російського бізнесу у всіх областях будуть повідомлені про день початку вже безстрокової акції.

«Всім скептикам і песимістам зразу говорю, ми будемо системно депортовувати весь російський бізнес з України, знаєте як це зробити ефективніше і цивілізованіше, то зробіть, якщо у Вас не має таких ідей, то принаймні не заважайте і просто слідкуйте за новинами у телевізорі», – закликає активіст.

Окрім того Ігор Спринський повідомляє, що керівник Львівської ДФС Ігор Кондро ще досі не дав наказу провести перевірку щодо діяльності компанії «Мегаполіс».
«Шановний Кондро Ігор Володимирович, згідно зареєстрованої і поданої мною заяви у ДФС України у Львівській області, стосовно порушень чинного законодавства компанією Мегаполіс-Україна, перевірка досі не проведена. ??? Дивно( Хоча, ще залишилось 5 – ть днів), – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *