ОСТАННІ НОВИНИ

Літак повернувся в аеропорт через горілий целофан, - МАУ

|

Рейсовий літак сполучення «Львів-Київ» здійснив посадку через запах горілого пластику у салоні, проте жодних перебоїв у роботі систем літака виявлено не було. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МАУ.

літак

За словами представників МАУ, літак повернувся у аеропорт виключно через виникнення у салоні запаху горілого пластику. При цьому жодного горіння або задимлення на борту літака зафіксовано не було. Також не було зафіксовано жодного збою у вузлах або системах літака.

У Львівському аеропорту було проведено огляд усіх можливих джерел виникнення горілого запаху. Попередня причина появи в салоні стороннього запаху – попадання целофану в правий двигун та його вигорання.

Розшифрування польотних параметрів цього рейсу також не зафіксувало жодного збою систем або спрацювання сигналізацій.

На підставі усіх цих висновків компанія МАУ направила у прокуратуру прохання про спростування інформації щодо замикання електропроводів в передній частині літака над кабіною пілотів.

Нагадаємо, прокуратура розпочала розслідування аварійної посадки рейсового літака «Львів-Київ», а відома львівська співачка розповіла про деталі посадки літака.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *