ОСТАННІ НОВИНИ

Зловмисники намагалися збути в Україні один мільйон фальшивих євро

|

На Київщині перекрито міжнародний канал постачання підроблених грошей на територію України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Генпрокуратури.

e8714bd9fe_107851

Так, працівники прокуратури Київщини спільно зі співробітниками Головного управління СБУ у Києві та Київській області затримали двох громадян України та двох підданих Королівства Нідерландів, які намагались збути підроблені кошти у розмірі 1 млн євро (близько 28 млн грн).

Як повідомляє прес-служба прокуратури, іноземці виготовляли та збували фальшиві гроші на території України. Зловмисників затримали під час збуту частини підроблених коштів у розмірі 300 тис. євро (близько 8 млн грн).

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 199 (виготовлення, зберігання, перевезення з метою збуту підроблених грошей в особливо великому розмірі) ККУ. За це зловмисникам загрожує до 12 років тюрми.

Наразі проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення. Також вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Фото: ru.tsn.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *