ОСТАННІ НОВИНИ

У небі після 15 хвилин польоту задимівся літак «Львів-Київ»

|

Сьогодні зранку, 15 січня, з аеропорту «Львів» вилетів літак авіакомпанії МАУ рейсом «Львів-Київ» і через 10-15 хвилин повернувся на посадочну смугу аеропорту. Цю інформацію Львівському порталу підтвердили у відділі маркетингу Львівського аеропорту.

літак

За словами працівників аеропорту, наразі летовище працює у штатному режимі: усі вильоти і прилети відбуваються згідно із графіком.

Одна із пасажирок цього рейсу на своїй сторінці у Facebook повідомила, що майже одразу після злету літак почав диміти всередині.

«Такого жаху у мене ще не було. Мій рейс авіакомпанії МАУ о 7 годині ранку успішно злетів на Київ, здавалося б все йшло добре, однак хвилин через 20 хв кабіні літака почало сіріти від диму та було неможливо дихати. Люди одразу почали кричати та кликати на допомогу стюардес, хоча вони робили вигляд ніби нічого не трапилося. Після крику переляканих людей літак почав повертати назад на Львів. Нам сказали чекати, поки проводиться перевірка літака. Люди в страху та паніці. Переважно всі пасажири мали подальші рейси. Через 30 хвилин перевірки сказали, що літак замінити не можуть, хто хоче може повертатися у літак, а хто не хоче може забрати свій багаж. За несправність літака сказали, що там все добре. Половина людей чекали на багаж, інші кричали, що хочуть летіти. Десь через дві години остаточно сказали, що цей  рейс виконуватися не буде», – написала обурена жінка.

Заступник керівника аеропорту Володимир Костенко порадив Львівському порталу, а відтак і усім читачам шукати винних у цій ситуації у авіакомпанії МАУ.

«Дійсно літак злетів о 7.11 год., однак через 12 хвилин екіпаж здійснив посадку в аеропорту «Львів».  Літак належить МАУ, екіпаж теж працює на МАУ, тому раджу вам звернутися туди», – заявив він.

Львівський портал надсилає офіційний запит до авіакомпанії Міжнародні авіалінії України, де просить пояснити причини сьогоднішньої ситуації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *