ОСТАННІ НОВИНИ

В зоні АТО українська вантажівка підірвалася на міні: є постраждалі

|

Неподалік Маріуполя вантажівка ЗСУ підірвалася на міні, внаслідок чого було поранено 2 наших військовослужбовців. Більше втрат сили АТО за добу не понесли. Про це Львівського порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа 14-01

Вчора обстановка на сході України дещо загострилася – кількість ворожих обстрілів значно зросла. Двічі ворог застосував важке озброєння – 82-мм міномети. Також відбулося одне бойове зіткнення сил АТО з противником. Вже сьогодні, після опівночі противник порушив режим тиші щонайменше 18 разів. Підкреслимо, що сили АТО повною мірою дотримуються Мінських домовленостей, тому вся відповідальність за активізацію бойових дій лежить на окупантах.

Луганський напрямок

Тут вчора було спокійно.

Донецький напрямок

Протягом доби ворог неодноразово обстрілював українські позиції південніше Троїцького та Луганського, здебільшого в світлу пору доби. Також на цих рубежах відбувся короткий бій сил АТО з невеликою групою живої сили противника.

Дещо зросла активність ворога у Горлівській агломерації. Місця найбільшого напруження – Зайцеве, Майорськ, Новгородське.

Зокрема, саме у Зайцевому відбувся короткотривалий мінометний обстріл українських позицій. На інших ділянках фронту противник застосовував лише стрілецьку зброю та гранатомети різних систем.

Аналогічна обстановка в Донецькому аеропорту. В Опитному також пройшов мінометний обстріл. Дрібні провокації противника зафіксовано на всіх передових позиціях сил АТО.

Маріупольський напрямок

Ворог порушив режим тиші східніше Красногорівки та Мар’їнки. В усіх випадках бойовики застосовували стрілецьку зброю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *