ОСТАННІ НОВИНИ

Підстав для протестів шахтарів нема, гроші вже надійшли на рахунок, – Дяченко

|

Станом на 8.00 усі шахти ДП “Львіввугілля” працюють у звичайному режимі. Виключення – шахта “Степова”, де на роботу сьогодні вийшло 80% гірників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

69967_1

“Видобуток вугілля триває. Практично усі працівники ДП “Львіввугілля” працюють відповідно до графіків. Відсутні на робочих місцях сьогодні лише 20% робітників шахти “Степової”, котрі продовжують протестувати”, – зазначив в. о. генерального директора ДП “Львіввугілля” Андрій Дяченко.

За словами Андрія Дяченка, підстав для акцій протесту немає, адже  у середу, 13 січня, на рахунки підприємства надійшло 20 мільйонів гривень. Усі кошти скерували на виплату заборгованої зарплати за листопад. Учора також Уряд затвердив Порядок використання коштів, передбачених у Державному бюджеті України для погашення заборгованості із заробітної плати шахтарям за 2015 рік.

Нагадаємо, що у складі  ДП “Львіввугілля” налічується шість шахт: “Вiдродження”, “Лiсова”, “Червоноградська”, “Великомостiвська”, “Межирiчанська” та “Степова”.

Як Львівський портал повідомляв, шахтарі Львівщини продовжують страйкувати і перекривати дорогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *