ОСТАННІ НОВИНИ

Під час пиятики чоловік зарізав ножем свого приятеля

|

На Львівщині під час застілля власник помешкання поранив гостя ножем. Від надмірної втрати крові чоловік помер на місці події. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1596019

Так, у Червоноградський відділ поліції 9 січня о 20.15 надійшло повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги про те, що у селищі  Гірник в будинку раптово помер 56-річний чоловік.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що будинок, у якому помер чоловік, належить 60-річному місцевому мешканцю.  Під час огляду правоохоронці виявили на правому стегні загиблого колото-різану рану, внаслідок якої була пошкоджена артерія.

Під час слідчих дій правоохоронці встановили, що того дня власник будинку разом із своїм знайомим розпивали спиртні напої. Близько 15.00 між чоловіками раптом виник конфлікт, під час якого власник помешкання ненавмисно поранив свого гостя кухонним ножем. Внаслідок надмірної втрати крові чоловік помер на місці пригоди.

Наразі правоохоронці визначають правову кваліфікацію цього злочину згідно норм Кримінального кодексу України, проводиться  досудове розслідування.

Фото: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *